Pui cu masline

Pui cu masline

Ingrediente Pui cu masline

6 pulpe de pui dezosate si fara piele, 25 masline, 2 cepe rase pe razatoare, 150 ml bulion de rosii, 50 ml vin, 2-3 frunze de dafin, sare si piper dupa gust, patrunjel verde, 100 ml ulei.

Preparare Pui cu masline

  1. Pulpele de pui se prajesc bine pe ambele parti in ulei incins, pana devin aurii spre roscat.
  2. In uleiul ramas se caleste ceapa pentru 3-4 min. Se adauga bulionul de rosii, vinul, maslinele, foile de dafin , sare si piper dupa gust.
  3. Se lasa sa fiarba cca 10-15 min pana sacade bine sosul apoi se adauga carnea de pui. Se lasa sa mai fiarba cca 5 min apoi se adauga patrunjelul taiat marunt.

Se serveste calda sau rece, este o bunatate .

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *